• BCR

Stiri

23 noiembrie 2018 Preturi intre 2 si 20 de euro pentru biletele de intrare la JE Minsk 2019

Comitetul de organizare al Jocurilor Europene de la Minsk (MEGOC) a anuntat preturile biletelor de intrare la toate intrecerile sportive din cadrul evenimentului care va avea loc anul viitor in capitala Belarusului. Cele mai scumpe tichete vor fi la baschet 3x3 si fotbal pe plaja si vor costa 50 ruble bieloruse (BYN), echivalentul a 20 de euro, iar cele mai ieftine, in valoare de 5 BYN, echivalentul a 2 euro, vor fi la badminton, judo, karate si sambo.

"Politica cu privire la bilete este menita sa faciliziteze prezenta la intreceri a publicului tinta si se bazeaza pe popularitatea sportului, pe gradul sau de atractivitate, pe amplasamentul si capacitatea arenei unde se desfasoara competitia, pe pozitia locurilor in incinta arenei sportive si multe altele cum ar fi ziua saptamanii si ora evenimentului, etc", a remarcat Maxim Koshkalda, directorul de marketing al Comitetului de organizare.

Locuitorii din Belarus vor beneficia de posibilitatea de a cumpara bilete atat de pe internet, de pe adresa www.minsk2019.ticketpro.by, cat si de la casetele Ticketpro, operatorul oficial de ticketing al celei de a doua editii a Jocurilor Europene. Din alte tari, biletele se vor putea achizitiona prin agentii oficiali de bilete, agentul oficial pentru Romania fiind DANCO PRO.

Preturile biletelor pentru ceremoniile de deschidere si inchidere vor fi anuntate dupa ce se va definitiva regia spectacolelor.