You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Secretarul general adjunct al COSR, desemnat presedintele Comisiei de Coordonare a editiei de iarna a FOTE - Vuokatti 2021

Florin Misca, secretarul general adjunct al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a fost desemnat presedintele Comisiei de Coordonare, din partea Asociatiei Comitetelor Olimpice Europene (EOC), a editiei de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), programat a avea loc la Vuokatti, in Finlanda, in 2021.

„Este o mare responsabilitate si ma simt onorat de increderea pe care mi-o acorda Comitetul Executiv al Asociatiei Comitetelor Olimpice Europene”, a spusFlorin Misca. „Ma bucur ca voi avea ocazia sa valorific experienta pe care am acumulat-o in 2013 la organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Brasov, sau in cadrul altor comisii de coordonare. Sunt convins ca vor fi multe lucruri noi cu care ma voi confrunta, dar Finlanda are experienta in organizarea unor intreceri sportive de asemenea nivel, dupa ce a gazduit FOTE de vara in 2009, la Tampere, si FOTE de iarna, in 2001, tot la Vuokatti. Va fi o experienta interesanta sa observ cum vor valorifica finlandezii mostenirea lasata dupa organizarea unei astfel de competitii”, a mai spus secretarul general adjunct al COSR.

Membru in Comisia FOTE a EOC, Florin Misca a fost directorul Departamentului de relatii cu Comitetele Olimpice Nationale Europene la FOTE Brasov 2013 si membru in Comisia EOC de Coordonare a FOTE Erzurum 2017, si este membru in Comisia EOC de coordonare a FOTE Sarajevo & Sarajevo de Est 2019.
 

Galerie foto