You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Generalul Marin Dragnea a felicitat conducerea COSR pentru initiativa de a omagia Centenarul Marii Uniri prin plantarea PADURII OLIMPICE

Invitat printre Legendele Olimpice care au plantat PADUREA OLIMPICA, actiune prin care Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a omagiat Centenarul Marii Uniri, generalul de armata Marin Dragnea, fost presedinte al Comitetului Olimpic Roman, din 1990 presedinte al Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi (ANVR), l-a felicitat pe Mihai Covaliu, presedintele COSR, pentru reusita evenimentului.

“Sunt deosebit de onorat ca la evenimentul de celebrare a Legendelor Olimpice in anul Centenar al Marii Uniri m-ati invitat si pe mine sa traiesc alaturi de Familia Olimpicilor romani aceasta reintalnire cu gloria”, a spus Marin Dragnea intr-un mesaj adresat presedintelui COSR.

“Ca unul dintre cei care am avut onoarea si responsabilitatea de a ma fi aflat la conducerea sportului romanesc mai bine de un deceniu, as fi trait cu emotie si bucurie reintalnirea cu marile glorii ale sportului romanesc si mondial si mi-as inoculat energie si elan tineresc din gloria lor nepieritoare”.

“Initiativa dumneavoastra de a marca performantele Istoriei  Olimpice Romanesti, prin crearea Padurii Olimpice, prin cei 100 de copacei plantati de nemuritorii Medaliati Olimpici, mi se pare exceptionala si va felicit din toata inima-mi de batran ostas sub tricolor, dar si sub insemnele olimpice”.

“Desi varsta si starea sanatatii nu-mi permit sa fiu in mijlocul dumneavoastra, cu inima si cu gandul va insotesc cu emotie si bucurie”.

“Va urez sanatate si sa va uniti eforturile si profesionalismul pentru revigorarea  Miscarii Olimpice Romane reasezand-o in randul puterilor sportive mondiale respectate si performante ”, si-a incheiat mesajul  presedintele ANVR.

Galerie foto