• BCR

Stiri

19 noiembrie 2018 COSR si Toyota Romania, impreuna spre Tokyo 2020

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Toyota Romania vor semna miercuri, 21 noiembrie 2018, de la ora 11:00, la Casa Olimpica din Bucuresti un contract de sponsorizare potrivit caruia partenerul COSR va pune la dispozitia unui numar de zece federatii tot atatea automobile dedicate sustinerii mobilitatii sportivilor romani aflati in program de pregatire pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Federatiile implicate in acest parteneriat sunt Federatia Romana de Atletism, Federatia Romana de Canotaj, Federatia Romana de Scrima, Federatia Romana de Tir Sportiv, Federatia Romana de Tenis de Masa, Federatia Romana de Lupte, Federatia Romana de Haltere, Federatia Romana de Kaiac-Canoe, Federatia Romana de Judo si Federatia Romana de Gimnastica, care vor fi reprezentate de sportivi remarcabili care au scris si scriu istoria sportului romanesc si care reprezinta exemple de urmat pentru generatiile urmatoare de sportivi.

„Legatura dintre Toyota si Miscarea Olimpica s-a consolidat inca de anul trecut, cand cunoscuta companie producatoare de automobile a devenit partener TOP al Comitetului International Olimpic, iar Toyota Romania, al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Toyota, lider in domeniul auto, se afla intr-o continua competitie cu cele mai noi tehnologii in domeniu, oferind lumii solutii din ce in ce mai inovatoare si durabile pentru a fi intotdeauna numarul UNU in sfera sa de activitate. O competitie similara cu cea din sportul de mare perfomanta, unde sportivii se lupta, cu fair-play, pentru a deveni cei mai buni dintre cei buni. Faptul ca Toyota Romania pune la dispozitia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman masini pentru nu mai putin de zece dintre federatiile nationale de TOP ale sportului romanesc reprezinta dovada increderii pe care un partener atat de valoros o acorda Miscarii Olimpice din Romania. Cu siguranta, aceasta importanta sustinere ii va impulsiona la maximum pe sportivii romani care se pregatesc pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo si ii va impulsiona sa se autodepaseasca”, a declarat Mihai Covaliu, presedinte COSR.

 „Mobilitatea si adaptabilitatea sunt dezideratele de imbunatatire continua pe care le vizam prin acest parteneriat, in concordanta cu obiectivul nostru pe termen lung, de a contura urmatoarea generatie de solutii de mobilitate. Ne dorim sa fim alaturi de sportivii participanti la Jocurile Olimpice si, la randul nostru, ne lasam inspirati in activitatea noastra de daruirea si perseverenta acestora. Vrem sa folosim resursele pe care le avem pentru a sprijini dezvoltarea sanatoasa si durabila a mediului sportiv romanesc, iar continuarea parteneriatului cu COSR sta sa dovedeasca angajamentul solid pe care il avem pentru atingerea acestor obiective”, a declarat Edit Corcoman-Tarcolea, General Manager Toyota Romania.

Contractul de sponsorizare incheiat de Toyota Romania cu COSR, cu valabilitate pana la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, ilustreaza angajamentul companiei auto de a sustine pregatirea sportivilor romani, precum si de a asigura solutii pentru mobilitate mai sigure si mai eficiente.