You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Expozitie foto deschisa pentru a sarbatori sportul din Belarus inainte de JE Minsk 2019

O expozitie de fotografie dedicata prezentarii infrastructurii sportive si a realizarilor din Belarus a fost deschisa ca parte a promovarii imaginii celei de a doua editii a Jocurilor Europene care va avea loc la Minsk in 2019. Organizatorii competitiei au organizat o serie de evenimente pentru a sarbatori fiecare moment ramas pana la startul JE si pentru a demonstra puterea unificatoare in consolidarea pacii.

In cadrul expozitiei au fost afisate fotografii atat cu bazele si arenele sportive unde se vor desfasura intrecerile in timpul Jocurilor, cat si cu sportivi de marca din Belarus si tineri sportivi care au reprezentat tara in competitiile internationale.

Fotografiile sunt insotite de scurte povestiri care descriu intamplari mai putin cunoscut despre subiectii pe care-i infatisaza.

La Jocurile Europene, Stadionul Dinamo, cu o capacitate de peste 20.000 de locuri, va gazdui ceremoniile de deschidere si inchidere, precum si intrecerile de atletism.
La Complexul Olimpic pentru Sport vor avea loc intrecerile de tir cu arcul si fotbal pe plaja, iar la Palova Arena va fi organizat campionatul de baschet 3x3.

Palatul Sporturilor din Minsk va gazdui intrecerile de box, sambo si lupte, pe Arena Minsk se vor desfasura intrecerile de gimnastica si ciclism, iar pe Arena Čy

Galerie foto