You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Pianistul Rostislav Krimer al optulea Star Ambasador al JE Minsk 2019

In timpul celei de-a 13-a editii a Festivalului International de Muzica Yuri Bashmet, de la Minsk, a avut loc ceremonia in cadrul careia bielorusul Rostislav Krimer, pianist si dirijor de muzica clasica, a devenit al optulea Star Ambasador al Jocurilor Europene care vor avea loc la Minsk in 2019.

"Prin intermediul meu si al colegilor mei dedicati artei veti gasi un cor de voci gata sa promoveze in intreaga lume un eveniment atat de mare cum este cea de-a doua editie a Jocurilor Europene. Este oportunitatea pentru Belarus sa-si dezvaluie bogatia istorica si culturala, pentru a ridica potentialul turistic si pentru a deschide noi orizonturi pentru cetatenii din intreaga lume. Asadar, as vrea sa le doresc tuturor sportivilor nostri realizari inalte la urmatorele intreceri ", a spus Krimer.

Ceilalti Star Ambasadori de pana acum sunt Darya Domracheva, de patru ori campioana olimpica la biatlon, celebrii artisti de circ din Rusia Askkol si Edgard Zapashnye, artisti ai poporului, campionul olimpic la canoe sprint Alexander Bogdanovich, Alexander Medved, triplu campion olimpic la lupte, Volha Mazuronak, campion european la maraton, Anna Bond, blogger si prezentatoare TV.

Misiunea Star Ambasadorilor este de a populariza intrecerile europene multisport care vor avea loc intre 21si 30 iunie anul viitor in capitala Belarusului. Ambasadorii au misiunea se a promova o imagine pozitiva a Jocurilor in Belarus si in strainatate,  de a  starni interesul publicului si de a atrage atentia asupra celor 15 sporturi din programul JE: atletism, badminton, baschet 3x3, box, lupte, canoe sprint, ciclism, judo, karate, sambo, , tenis de masa tir sportiv, tir cu arcul si volei pe plaja.

Galerie foto