You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Asociatia Mondiala a Olimpienilor a numit-o pe Jovina Choo, ofiter de dezvoltare pentru Asia, in perspectiva Tokyo 2020

Asociatia Mondiala a Olimpienilor (WOA) a numit-o pe navigatoarea Jovina Choo, din Singapore, ofiter de dezvoltare pentru Asia – misiune creata o data cu Jocurile Olimpice 2020 si 2022 din Tokyo si Beijing.
 
Jovina Choo, primul ofiter de dezvoltare al WOA din istorie, va fi insarcinata sa sprijine cresterea si extinderea Asociatiilor Nationale ale Olimpienilor (NOAs) din Asia. Sportiva va lucra sase luni in cadrul unui program pilot in Malaezia, Singapore, China Taipei, Indonezia si Filipine.
 
WOA spera ca acest post sa fie permanent in Asia si sa extinda programul pe toate cele cinci continente.
 
"Sunt onorata sa ma alatur WOA in acest nou rol interesant pentru a dezvolta NOA in tinuturile mele natale", a spus Choo. "Cred ca Asia are un potential enorm de a sprijini Olimpienii in toate etapele vietii lor si ca Olimpienii au sansa de a se afla in fruntea Miscarii Olimpice. Este privilegiul meu de a incepe aceasta calatorie cu Olimpienii si astept cu nerabdare sa colaborez cu Asociatiile Nationale Olimpice din Asia pentru a promova rolul Olimpienilor si pentru a maximiza eficienta lor in sprijinirea Tokyo 2020 si Beijing 2022".

Galerie foto