You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Medicina traditionala chineza promovata la Beijing 2022

Un Centru de Medicina Traditionala Chineza (TCM) va fi construit pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice de Iarna din 2022 de la Beijing, in scopul de a contribui la prezentarea unei culturi care se intinde pe parcursul a 2.500 de ani. Intentia a fost anuntata de Biroul de administrare a medicinii traditionale din Beijing.
 
Complexul este asteptat sa se deschida la inceputul anului 2020, urmand a oferi tratament TCM, o experienta interactiva si facilitati de antrenament, precum si servicii medicale, in timpul Beijing 2022.
 
Tratamentele TCM, cum ar fi acupunctura, cuppingul si masajul, vor fi folosite pentru a ajuta sportivii sa se pregateasca si sa se recupereze in timpul intrecerilor olimpice.
 
Un asemenea Centru de experienta TCM a mai fost deschis in timpul Jocurilor Olimpice si Paralimpice de Vara din 2008 de la Beijing.

Incepand cu anii 1950, aceste precepte au fost standardizate in China, incercandu-se integrarea lor alaturi de notiunile moderne de anatomie si patologie. Mai mult, guvernul chinez a promovat o forma sistematizata de TCM.
 
In afara de serviciile medicale, Centrul va contribui la popularizarea culturii TCM, in acest scop urmand a fi infiintata o echipa de voluntari.

Galerie foto