You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Samuraiul Marian Dragulescu a ajuns la Doha unde va reprezenta Romania la Mondialele de gimnastica artistica

Marian Dragulescu, component al lotului „Samurai 2020”, a ajuns la Doha, in Qatar, unde va participa impreuna cu reprezentativa Romaniei la Campionatele Mondiale de gimnastica care vor avea loc intre 25 octombrie si 3 noiembrie a.c.. Este prima editie de Mondialelor, dupa Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016, unde se vor desfasura concursurile pe echipe, atat la masculin cat si la feminin.
Marian Dragulescu, in varsta de 37 de ani, veteranul reprezentativei de gimnastica a Romaniei a acuzat inca de la plecarea din tara probleme la tendoane. Samuraiul a revenit intr-o competitie majora dupa ce in luna august nu a putut participat la Campionatele Europene din cauza ca nu a primit avizul medical pentru a concura dupa o interventie pe inima.
 
Din lotul masculin tricolor, alaturi de Marian Dragulescu, vor mai intra in competitie Andrei Muntean, Cristian Bataga, Adelin Kotrong si Rafael Szabo, in timp ce din lotul femin fac parte Denisa Golgota, Carmen Ghiciuc, Laura Iacob, Nica Ivanus, Maria Holbura si Ioana Crisan.
 
In Qatar, primele trei clasate obtin calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, iar echipele clasate in primele 24 de locuri obtin calificarea la Mondialele din 2019, de asemenea competitie de calificare pentru Tokyo 2020.

Galerie foto