You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

JOT Buenos Aires 2018 s-au incheiat cu o petrecere uriasa

Performantele incredibile ale celor 4.000 de sportivi obtinute pe parcursului celor 12 zile ale competitiei, precum si eforturile impresionante ale celor 8.000 de voluntari, au fost sarbatorite in Satul Olimpic pentru Tineret printr-o scurta, dar vesela ceremonie urmata de o petrecere uriasa.

Alaturi de cei doi prezentatori ai evenimentului, mascota Pandi a animat atmosfera. Dupa cateva spectacole artistice, pe ecranele uriase de pe scena a rulat un motaj video in care au fost prezentate momente semnificative din timpul competitiilor. Nu a lipsit nici traditionala parada a steagurilor Comitetelor Nationale Olimpice participante la Jocuri, drapelul Romaniei fiind purtat de judoka Iosif Adrian Sulca, medaliat cu aur in limitele categoriei 82 kg si locul 5 in competitia echipelor mixte internationale.

Spre final, Thomas Bach, presedintele Comitetului International Olimpic, a inmanat drapelul reprezentantilor Dakar, gazda urmatoarei editii de vara a Jocurilor Olimpice de Tineret care va avea loc in 2022. Dupa un scurt discurs in care a multumit gazdelor din Argentina pentru  minunata organizare a Jocurilor, presedintele CIO a declarat inchise JOT Buenos Aires 2018.

Stingerea simbolica a Flacarii Olimpice a fost urmata de un superb foc de artificii, care a marcat startul uriasei petreceri, unde sportivii din cele 206 de tari participante au cantat si au dansat pana tarziu in noapte.

Inregistrarea ceremoniei de inchidere poate fi vizionata mai jos.

 

 

Galerie foto