You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Rezultatele sportivilor romani in Ziua 7 a JOT Buenos Aires 2018

In cea de-a saptea zi competitionala a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, reprezentativa de tenis de masa a Romaniei a avut un parcurs bun in preliminariile competitiei echipelor mixte. Prima partida, contra reprezentativei Statelor Unite ale Americii, a fost tenisonata. Andreea Dragoman a pierdut primul meci de simplu in patru seturi (1-3), dar Cristian Pletea a restabilit egalitatea la general, dupa o partida dificila, cu rasturnari spectaculoase de scor, pe care a castigat-o la capatul a cinci seturi – 3-2 (10-12, 11-6, 11-7,12-14, 12-10. La dublu, tandemul tricolor s-a impus fara probleme, cu 3-0. In cea de-a doua partida din preliminarii Romania a castigat fara probleme, cu 3-0, in fata echipei mixte a Oceaniei si s-a calificat in faza urmatoare a competitiei.
 
In optimile de finala, astazi, de la ora 17.30, Romania va intalni reprezentativa Indiei, din care fac parte Archana Girish Kamath si Manav Vikash Thakkar.
 
Toate rezultatele sportivilor romani in Ziua 7:
 
Tenis de masa:
- echipe mixte - Echipa ROMANIEI alcatuita din Andreea Dragoman si Cristian Pletea a incheiat neinvinsa Grupa E din preliminarii. 
Dupa victoria cu 2-1 in fata SUA (Amy WANG, Kanak JHA), a invins cu 3-0 reprezentativa Oceania 1 (Grace RosiYEE, Benjamin GOULD) si s-a calificat in Optimile de finala;
 
Lupte - libere:
- 65 kg feminin - Amina Roxana Capezan - Locul 6 - a pierdut cu 2-6 in fata estoniencei Viktoria Vesso, in meciul pentru locurile 5-6. 
In preliminarii - Grupa A, a obtinut victoria prin superioritate tehnica in fata cubanezei Yetzis Ramirez Marquez si a mexicancei Sandra Elena Escamilla Menchaca, si a pierdut la puncte (2-9) in fata chinezoaicei Xinru Zhou si in fata mongolezei Oyun-Erdene Tamir (2-4);

Atletism:
- aruncarea sulitei masculin - Razvan Carare - Locul 10 - in Etapa 1, cu 70.07 m;
- 800 m masculin - Cristian Gabriel Voicu - Locul 2 - in seria 2, Etapa 1, cu timpul 1:53.05.
 

Galerie foto