You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Rezultatele sportivilor romani in Ziua 5 a JOT Buenos Aires 2018

In cea de-a cincea zi competitionala a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires reprezentantii Romaniei au concurat la patru sporturi si discipline sportive. Echipa feminina de baschet 3x3 alcatuita din Ana Ferariu, Sonia Alexandra Cazacu, Ilinca Sofia Paun, Carla Antonia Popescu, insotita de antrenoarea Monika Isabela Boriga, a pierdut in ultimele doua meciuri din preliminarii – Grupa A. Cu un total de trei infrangeri suferite in fata Ungariei, Chinei si Germaniei si o victorie obtinuta in fata Iranului, baschetbalistele tricolore au iesit din lupta pentru un loc pe podium.

Toate rezultatele sportivilor romani in Ziua 5:

Atletism:
- 400 m feminin  Adina Elena Circiogel - Locul 5 in seria 2, Etapa 1, cu timpul 57.76;
- 100 m garduri feminin - Bianca Elena Toader - Locul 7 in seria 2, Etapa 1, cu timpul 18.95;

Baschet 3x3:
- Romania a suferit doua infrangeri, in preliminarii, Grupa A: in fata Ungariei 10-21, si Chinei 14-18;

Inot:
- 100 m liber masculin - George Adrian Ratiu - Locul 32 - in calificari, cu timpul 52.61

Tir:
- echipe mixte internationale - Daria Olimpia Haristiade, alaturi de Jason Solari (Elvetia), a pierdut cu 6-10, in optimile de finala, in fata echipei Giulia Campostrini (Italia)/ Rihards Zorge (Letonia).

Dupa cinci zile de competitie, Romania are in palmares sapte medalii: doua de aur - Iosif Adrian Sulca (judo) si Sabina Baltag (haltere), doua de argint – Daniel Cristian Martin (inot) ) si Florin Nicolae Arteni Fintinariu, Alexandru Laurentiu Danciu (canotaj, 2-), si trei de bronz Mihaela Valentina Cambei (haltere), Alina Maria Baletchi, Tabita Maftei (canotaj doi, 2-) si Andreea Dragoman (tenis de masa)

Galerie foto