You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Cristian Filip Jianu, in sferturi de finala dupa un meci maraton de peste doua ore si jumatate

Jucatorul roman de tenis Filip Cristian Jianu a avut o prestatie excelenta in cea de-a treia zi a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires. In Turul 2 al competitiei masculine de simplu , Filip Cristian Jianu a obtinut victoria in trei seturi (2-1) in fata francezului Clement Tabur, la capatul unui meci maraton care a durat doua ore si 43 de minute.

Reprezentantul Romaniei a cedat primul set la tie-break cu 6-7 (5-7) dupa o ora si trei minute, dar l-a castigat pe urmatorul cu 6-4, in 39 de minute.

Setul decisiv a fost a pus la grea incercare puterea de concentrare si conditia fizica a celor doi sportivi, castigatorul stabilindu-se din nou la tie-break. Dupa o ora si un minut, victoria a fost adjudecata de Cristian Filip Jianu, cu 7-6 (7-3), care astfel s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei.

Pentru a putea juca in semifinale, romanul va trebui sa-l invinga pe bulgarul Adrian Andreev, cap de serie nr. 6, in partida programata a avea loc astazi, Ziua 4 competitionala a JOT Buenos Aires 2018, dupa ora 16.00 (ora Romaniei).

Galerie foto