You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Sabina Baltag a cucerit a doua MEDALIE DE AUR pentru Romania la haltere, la JOT Buenos Aires 2018

In cea de-a treia zi a intrecerilor din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, Sabina Baltag a cucerit MEDALIA DE AUR la haltere, in limitele categoriei 53 kg, cu un total de 177 kg, 77 kg la smuls si 100 kg la aruncat. Sportiva romana le-a devansat pe columbianca Kely Valentina Junkar Acero, care cu 176 kg la total, 78 kg la smuls si 98 kg la aruncat, a urcat pe cea de-a doua treapta a podiumului, si pe indonezianca Nur Vinatasari clasata pe locul al treilea cu 162 kg la total, 72 kg la smuls si 90 kg la aruncat.

„Sunt campioana olimpica de tineret”, a exclamat fericita Sabina Baltag dupa concurs. „E cel mai mare rezultat al meu de pana acum! As vrea sa le multumesc antrenorilor care m-au sustinut si m-au ajutat sa ajung unde sunt acum si. .. Hai Romania!”

Medalia de aur cucerita de Sabina Baltag este cea de-a doua la haltere pentru Romania la JOT Buenos Aires 2018, prima fiind obtinuta de Mihaela Valentina Cambei - bronz la 42 kg, si cea de-a patra pentru delegatia tricolora, dupa aurul cucerit la judo de Iosif Sulca, argintul de la inot al lui Daniel Cristian Martin si bronzul Mihaelei Valentina Cambei.

 

Galerie foto