You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

ARGINT si BRONZ pentru cele doua echipaje romanesti care au luat startul in intrecerile de canotaj de la JOT Buenos Aires 2018

Echipajul masculin de doi rame (2-) al Romaniei format din Alexandru Laurentiu Danciu si Florin Nicolae Arteni Fintinariu a urcat pe cea de-a doua treapta a podiumului in cea de-a treia zi a competitiei de canotaj din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires.

In finala, tandemul tricolor, care a inregistrat timpul de 1:30.65, a trecut linia de sosire cu un varf de barca in spatele echipajului Italiei (1:30.40) care si-a adjudecat medalia de aur. Pe locul al treilea, s-au clasat reprezentantii Argentinei  (1:30.97).

In finala feminina de doi rame (2-), Alina Maria Baletchi si Tabita Maftei au reusit sa strabata cei 500 m ai cursei cu timpul 1:40.29, fiind intrecute de reprezentantele Greciei (1:39.99), care si-au adjudecat medaliile de aur, si de cele ale Cehiei (1:40.09), medaliate cu argint.

Cele doua medalii cucerite de canotorii romani se adauga celor doua medalii de aur cucerite de Iosif Adrian Sulca (judo) si Sabina Baltag (haltere), argintului adjudecat de Daniel Cristian Martin (inot) si bronzului obtinut de Mihaela Valentina Cambei (haltere).

Numarul medaliilor obtinute pana acum de Echipa Olimpica a Romaniei a ajuns la sase.

Galerie foto