You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

septembrie 26, 2022

Aplauze pentru canotorii tricolori la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă din Otopeni

mai mult

septembrie 25, 2022

Canotorii români au scris istorie la Mondialele de la Racice

mai mult

septembrie 24, 2022

Canotorii Sergiu Bejan și Marius Cozmiuc, primele medalii mondiale de aur românești la dublu rame

mai mult

septembrie 23, 2022

Ionela Cozmiuc, campioană mondială la simplu vâsle categorie ușoară

mai mult

septembrie 15, 2022

Alexandra Anghel a cucerit a doua medalie de bronz pentru Romania la Mondialele de lupte

mai mult

septembrie 15, 2022

Parteneriatul COSR - Herbalife Nutrition, lansat oficial

mai mult
COSR

Start, Săptămâna Europeană a Sportului 2022! #BeActiv

Startul ediției din acest an a Săptămânii Europene a Sportului s-a dat, în România, la Sala Polivalentă, din București, în cadrul unui eveniment unde în prim plan s-au aflat personalități ale sportului românesc, campioni și medaliați olimpici, mondiali  și europeni.

Evenimentul va fi derulat în parteneriat cu numeroase entitati publice și private, precum și cu federațiile naționale sportive, având ca obiectiv estimat un număr de minimum 100.000 participanți direcți și indirecți la nivel național.

 

mai mult...
  • Share
COSR

Președintele COSR, la a 15-a aniversare a Comitetului Olimpic din Muntenegru

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român Mihai Covaliu a participat la Podgorica la evenimentul care a marcat a 15-a aniversare a Comitetului Olimpic din Muntenegru.

Tot la Podgorica a avut loc și reuninea Grupului Informal al Comitetelor Naționale Olimpice din Europa Centrală și de Sud-Est unde COSR a fost reprezentat de Mihai Covaliu.

 

mai mult...
  • Share
COSR

Fani din întreaga lume vor avea acces direct la pachete de bilete pentru Paris 2024

Organizatorii Paris 2024 au lansat un program prin intermediul căruia, spectatorii din întreaga lume se vor putea înscrie pentru a cumpăra „pachete” de bilete, pentru  trei sesiuni de competiție, pentru următoarea ediție de vară a Jocurilor Olimpice.
Cei înregistrați vor fi selectați la întâmplare, iar cei selecționați vor avea la dispoziție 48 de ore să aplice pentru pachete cu biletele la competițiile dorite într-o fereastră specifică.
Înscrierile pentru potențialii spectatori urmează să se deschidă pe 1 decembrie 2022 și durează până pe 31 ianuarie anul viitor.

 

mai mult...
  • Share
COSR

FOTE Friuli Venezia Giulia 2023, sub lupa participanților la Seminarul șefilor de misiune

La Seminarul șefilor de misiune din țăile care vor participa la cea de-a XVI-a ediție de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), participă în aceste zile peste 70 de șefi de delegații din 47 de state europene care au confirmat participarea, precum și un grup de observatori ai edițiilor viitoare ale întrecerilor olimpice europene.
Organizarea Festivalului într-o regiune care se întinde pe teritoriul a trei țări – Italia, Slovenia, Austria, este o provocare atât pentru gazde cât și pentru participanți. Vor fi trei zone de competiție, trei sate ale sportivilor și 12 baze sportive care vor găzdui concursurile de la cele 14 sporturi și discipline sportive.

mai mult...
  • Share