You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

CEREMONIA DE DESCHIDERE a JOT Buenos Aires 2018 va incepe dupa miezul noptii si va putea fi urmarita live aici

In aceasta noapte, de la ora 02:00, ora Romaniei, va incepe  Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) Buenos Aires 2018, care pentru prima data in istoria olimpica nu va avea loc pe un stadion, ci intr-un dintre cele mai populare locuri din Argentina – Obeliscul din Buenos Aires. In premiera, intrarea va fi libera si deschisa tuturor iubitorilor de sport.

Intreaga festivitate va putea fi urmarita in direct pe site-ul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, http://cosr.ro,

La Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires participa 4000 de sportivi cu varste intre 15 si 18 ani, din 206 tari, la 34 de sporturi si discipline sportive. 

In programul JOT au fost introduse, in premiera la Buenos Aires, intrecerile de escalada sportiva, breaking (un stil de dans urban cunoscut si sub denumirea de b-girling si b-boying) karate si patinaj viteza pe role, in completarea celor de atletism, badminton, baschet 3x3, box, canoe, ciclism, inot, sarituri ecvestre, sarituri in apa, scrima, fotbal in sala, judo, golf, pentatlon modern, canotaj, rugby in sapte, hochei pe iarba in cinci, navigatie, tir sportiv si tir cu arcul, tenis de masa, taekwondo, tenis, triatlon, handbal si volei pe plaja, haltere si lupte.
 
Romania va fi reprezentata la JOT Buenos Aires 2018 de 34 de sportivi care vor concura la 14 sporturi si discipline sportive.

 

Galerie foto