You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Un campion european si o medaliata cu argint continental vor reprezenta Romania in intrecerile de tenis de la JOT Buenos Aires 2018

Filip Cristian Jianu si Selma Stefania Cadar vor reprezenta Romania in competitia de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT), competitie care va incepe la finalul acestei saptamani la Buenos Aires.

Component al Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, Filip Cristian Jianu a avut o evolutie foarte buna in 2018, la Campionatele Europene rezervate jucatoarelor cu varsta sub 18 ani (U18) disputate pe zgura la Klosters, in Elvetia, cucerind titlul in proba de dublu alaturi de Stefan Palosi. Locul 15 ocupat in clasamentul ITF de simplu al juniorilor, i-a asigurat prezenta la intrecerile de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires.

La aceeasi competitie continentala, Selma Stefania Cadar,  si-a adjudecat medalia de argint la dublu, alaturi de Andreea Prisacariu.Selma Stefania Cadar are experienta si rezultate foarte bune in interecerile olimpice, in 2015, la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Tbilisi, fiind dubla medaliata, cu argint la dublu, alaturi  de Andreea Prisacariu, si cu bronz, la simplu.
In intrecerile de tenis din cadrul JOT, reprezentantii Romaniei au obtinut cel mai bun rezultat la Nanjing, in 2014, unde  Ioana Ducu  s-a clasat pe locul 4, la dublu mixt.

Galerie foto