You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Aurelian Dragomir este primul reprezentant al Romaniei in competitia de sarituri in apa din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret

Aurelian Dragomir va evolua in intrecerile de sarituri de la platforma din cadrul Jocurile Olimpice de Tineret care vor incepe maine la Buenos Aires, fiind inscris in proba individuala de platforma 10 m.

A inceput sa practice sariturile in apa la Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti. Antrenat de  Ani Popescu, s-a pregatit atat in Capitala, cat si in bazinul din municipiul Bacau.

In iunie 2017, la Campionatele Europene de sarituri in apa pentru seniori, de la Kiev, din Ucraina, in proba de sarituri de la platforma pe echipe, Aurelian Dragomir, alaturi de Anca Serb, de la CSA Steaua Bucuresti, s-a clasat pe locul 10.

In 2018, la Campionatele Mondiale de juniori U15, de la Kiev, a ocupat pe locul 18 la sarituri de la platforma, individual.

Desemnat de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern sa participe la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos, Aurelian Dragomir a devenit primul saritor in apa roman prezent la JOT .

Galerie foto