You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Romanii medaliati cu aur si bronz anul acesta la Europenele de la Sarajevo, in competitia de judo de la JOT Buenos Aires 2018

Romania va fi reprezentata in intrecerile de judo din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, care vor incepe in capitala Argentinei la finalul acestei saptamani, pe 6 octombrie, de Adrian Sulca si Giorgia Barbara Hagianu.

Ambii sportivi au obtinut accesul nominal la JOT Buenos Aires 2018, gratie pozitiilor in primele cinci locuri, ocupate la categoria lor de vasta si de greutate in clasamentul FIJ U18 la data de 31 iulie a.c. - Giorgia Barbara Hagianu ocupa locul 1, in limitele categoriei 40 kg, in timp ce Adrian Sulca era clasat pe 2, in limitele categoriei 73 kg.

In vara acestui an, la Campionatele Europene rezervate cadetilor care au avut loc la Sarajevo, in Bosnia si Hertegovina, Giorgia Barbara Hagianu a cucerit titlul european, in limitele categoriei 40 kg, iar Adrian Sulca a obtinut medalia de  bronz, in limitele categoriei 73 kg.

La intrecerile de judo din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, Giorgia Barbara Hagianu va evolua in limtele categoriei de greutate 44 kg, Adrian Sulca a fost inscris la 81 kg.

La precedenta editie a JOT, la Nanjing, in 2014, cel mai bun rezultat inregistrat de judoka romani a fost locul 3 pe care s-a clasat Stefania Adelina Dobre, in limitele categoriei 63 kg.

Galerie foto