You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Canotorii samurai, medalii mondiale de aur si argint la Plovdiv

La Campionatele Mondiale de canotaj de la Plovdiv, reprezentantii Romaniei, componenti ai lotului „Samurai 2020”, au cucerit medaliile de aur, in finala feminina de dublu vasle categorie usoara (L2x), si pe cele de argint in proba masculina de doi rame fara carmaci (2-).

In ultimul act al probei feminine de dublu vasle categorie usoara, la capatul unei curse excelente pe care au dominat-o aproape in intregime, Ionela Livia Cozmiuc si Gianina Elena Beleaga si-au aparat  cu succes titlul mondial adjudecat anul trecut la Sarasota-Bradenton, in Statele Unite ale Americii. Romancele au trecut linia de sosire inaintea reprezentantelor SUA - Emily Schmieg si Mary Jones, care au obtinut argintul, si a olandezelor - Marieke Keijser si Ilse Paulis, care au urcat pe treapta a treia a podiumului.

In intrecerea masculina de doi rame, Marius Vasile Cozmiuc si Ciprian Tudosa au obtinut medaliile de argint fiind devansati de croatii Martin si Valent Sinkovic, medaliati cu aur. Bronzul a fost adjudecat de francezii Valentin si Theophile Onfroy.

Echipajul feminin de opt rame cu carmaci  (8+) al Romaniei, campion mondial en-titre, alcatuit din Ioana Vrinceanu, Viviana Iuliana Bejinariu, Adriana Ailincai, Maria Tivodariu, Beatrice Madalina Parfenie, Iuliana Popa, Madalina Beres, Denisa Tilvescu si Daniela Druncea, a ocupat locul 5, iar cel masculin de opt rame cu carmaci  (8+), din care au facut parte Vlad Dragos Aicoboae, Adrian Damii, Alexandru Matinca, Constantin Radu, Constantin Adam, Sergiu Vasile Bejan, Cristi Ilie Pirghie, Alexandru Cosmin Macovei si Adrian Munteanu, s-a clasat pe pozitia 6. Tot pe locul 6 au incheiat Ionut Prundeanu si Marian Florian Enache in finala masculina de dublu vasle (2x).

Felicitari reprezentantilor Romaniei pentru rezultatele inregistrate la CM!

Galerie foto