• BCR
  • Groupama

Stiri

24 august 2018 Reprezentantii COSR, in dialog cu participantii la Programul Oficial de Internship al Guvernului Romaniei

Violeta Beclea Szekely, director de marketing in cadrul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Alexandru Epuran, director sportiv COSR si sef de misiune la mai multe editii ale Jocurilor Olimpice, au stat de vorba cu participantii la cea de-a VI-a editie a Programului Oficial de Internship al Guvernului Romaniei, program al carui scop este de a familiariza internii selectionati cu tot ceea ce reprezinta metodele de lucru ale administratiei publice centrale in raport  cu celelalte institutii ale statului.

In cadrul intalnirii care a avut loc in Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpica, studentii au avut posibilitatea sa cunoasca detalii despre structura si organizarea unui Comitet National Olimpic, despre ce inseamna  Misiuni Olimpice si ce inseamna participarea Romaniei la o competitie olimpica indiferent ca este vorba despre Jocuri Olimipice, Jocuri Europene, Festivaluri al Tineretului European.

Violeta Beclea Szekely, vicecampioana olimpica la atletism la 1500 m la JO de la Sydney, le-a vorbit celor prezenti despre cariera sportiva, despre succes, glorie si sacrificii, dar si despre satifactiile imense traite in sportul de mare perfomata.

„A fost  placere si o bucurie sa-mi retraiesc anii studentiei, alturi de cei prezenti la Programul de Internship al Guvernului Romaniei. Am identificat in randul studentilor preocuparea in ceea ce priveste drumul pe care doresc sa-l urmeze in viata dupa finalizarea studiilor. M-am regasit in fiecare dintre ei si am remarcat increderea cu care abordeaza viata in societatea actuala”, a spus Violeta Becle Szekely.