You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

CIO a extins parteneriatul cu Visa pana in 2032

Comitetul International Olimpic (CIO) a anuntat ca gigantul financiar Visa va ramane partener oficial al Jocurilor Olimpice pana in 2032.

Furnizorul de carti de credit a fost partener oficial al fiecarei editii a Jocurilor din 1986, cand firma a devenit unul dintre membrii fondatori ai programului de sponsorizare Partenerul Olimpic (TOP).

"Suntem deosebit de multumiti de aceasta extindere a parteneriatului, deoarece Visa este unul dintre membrii fondatori ai programului nostru TOP. Parteneriatul nostru cu Visa demonstreaza un angajament comun fata de mostenirea Jocurilor Olimpice si a Miscarii Olimpice Globale. Visa a fost intotdeauna o forta motrice pentru inovare pe scena lumii", a declarat Thomas Bach presedintele CIO.
In cadrul acordului, Visa va colabora cu comitetele locale de organizare ale fiecarei editii a Jocurilor pana in 2032 "pentru a asigura o mostenire a progreselor inregistrate de platile digitale in tara gazda in timpul si dupa Jocurile Olimpice".

Companiile si corporatiile care fac parte din schema de sponsorizare olimpica de varf vor deveni in mod automat principalii sponsori ai Jocurilor Paralimpice din 2021.

Galerie foto