You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Selma Stefania Cadar, inclusa in Echipa Olimpica a Romaniei pentru JOT Buenos Aires 2018

Jucatoarea de tenis Selma Stefania Cadar a fost inclusa in lotul care va reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de Tineret programate la Buenos Aires, in aceasta toamna in perioada  6-18 octombrie, dupa realocarea locurilor de federatia internationala de specialitate (ITF).

In competitia de tenis de la  JOT Buenos Aires 2018, Romania va mai fi reprezentata de Cristian Filip Jianu, care a obtinut calificarea gratie locului 15 pe care il ocupa in Clasamentul ITF la data de 16 iulie a.c.

In momentul de fata, 32 de sportivi romani au asigurata prezenta la JOT Buenos Aires 2018.
Romania are asigurate 16 locuri cota, la opt sporturi si discipline sportive: baschet 3x3 (feminin) – patru locuri cota, canotaj – doua locuri cota la feminin si doua locuri cota la masculin, gimnastica artistica – un loc cota la feminin, unul la masculin, gimnastica ritmica – un loc cota, haltere  – doua locuri cota la feminin, unul la masculin,  inot – un loc cota, la feminin si un loc, la masculin.

In urma rezultatelor inregistrate, au obtinut calificarea nominal Andreea Dragoman si Cristian Pletea, la tenis de masa, Cristian Filip Jianu la tenis, Rebeca Candescu, la floreta feminin si Andrei Pastin, la sabie masculin, Adrian Sulca (81 kg) si Giorgia Hagianu (44 kg), la judo, iar la atletism – Daniela Vasile (2000 m obstacole), Adina Elena Cirgiogel (400 m), Razvan Carare (sulita), Cristian Gabriel Voicu (800 m), Bianca Toader (100 m garduri).
La sarituri in apa, federatia romana de specialitate l-a desemnat pe Aurelian Dragomir sa reprezinte Romania la JOT.

Dupa realocari, au fost desemnate nominal sa participe la JOT – Daria Olimpia Haristiade – tir sportiv, proba de pistol cu aer comprimat, Amina Roxana Capezan – lupte (feminin) si Selma Stefania Cadar – tenis.

In luna august, mai exista posibilitatea realocarii de locuri cota sau nominale, in conditiile in care fiecare tara poate participa cu maximum 75 de sportivi la sporturile individuale si cu maximum doua echipe (una feminia si una masculina).

Galerie foto