You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

JOT Buenos Aires 2018 a lansat pe retelele de socializare campania #UnitedByTheFlame

Comitetul de Organizare a Jocurilor Olimpice de Tineret care vor avea loc in aceasta toamna la Buenos Aires a lansat campania #UnitedByTheFlame, prin care a invitat utilizatorii retelelor de socializare sa poarte propria lor Flacara digitala.

Initiativa se considera ca va oferi un plus de popularitate Stafetei Flacarii Olimpice care a inceput in Argentina cu 60 de zile inainte de ceremonia de deschidere a JOT.

Organizatorii spera ca, prin intermediul retelelor de socializare, Flacara va ajunge la cat mai multi iubitori de sport pentru a trimite mesajul de speranta, solidaritate si pace simbolizate de Flacara Olimpica.

Utilizatorii retelelor de socializare vor putea sa-si impartaseasca povestile de pe Instagram folosind hashtag #UnitedByTheFlame, cu un gif care poarta logo-ul Flacarii Olimpice a JOT Buenos Aires 2018, proiectat de organizatori.

Imaginea personalizata, un gif disponibil ca "Flacara Olimpica pentru Tineret", poate fi descarcata pentru a fi publicata pe alte retele de socializare.

Practic, orice iubitor de sport cu cont pe Instagram poate purta Flacara Olimpica a JOT Buenos Aires 2018 daca respecta urmatorii pasi:
- cel care va dori sa poarte Flacara virtuala va trebui sa-si faca mai intai o fotografie verticala cu palma intinsa mimand ca ar purta o flacara.
- fotografia va fi incarcata apoi in sectiunea  „povestea ta” (@instagram story)
- urmeaza cautarea gif-ului "Flacara Olimpica de Tineret" ("youth olympic flame" gif)
- dupa ce acesta s-a incarcat, se plaseaza Flacara in palma proprie, si se da tag @buenosaires2018 folosind #UnitedByTheFlame

Stafeta Tortei Olimpice va strabate 14.000 km prin Argentina, din La Plata, prin Paraná, Santa Fe, Puerto Iguazú, Corrientes, San Salvador de Jujuy, Salta, San Miguel de Tucumán, San Fernando del Valle de Catamarca, La Rioja, Mendoza, San Juan, Córdoba, Neuquén, Bariloche, Ushuaia pana la Buenos Aires.

Galerie foto