You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Braila si Maramures, castigatoare ale Premiilor pentru promovarea Olimpismului, in anul 2017

In cadrul sedintei anuale privind Programul national de educatie olimpica prin sport, in cadrul voluntariatului olimpic, organizata la Complexul Olimpic „Sydney 2000”, din Izvorani, de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) prin Academia Olimpica Romana (AOR), s-au acordat doua premii pentru Promovarea Olimpismului 2017.

Una dintre distinctii a fost oferita filialei AOR Braila, pentru intreaga activitate de educatie Olimpica desfasurata la nivelul judetului, iar cealalta directorului AOR Maramures Aurelia Hendrea Filip, pentru implicarea si devotamentul de care a dat dovada in promovarea Valorilor Olimpice.

Din partea AOR Braila, Adriana Albusoiu, directorul filialei, a declarat: „M-a surprins si in egala masura m-a bucurat foarte mult ca filiala pe care o conduc de cativa ani a fost recunoscuta la nivelul Academiei Olimpice Romane si desemnata sa primeasca un premiu atat de important. Sper sa facem cinste si in continuare Miscarii Olimpice din Romania prin organizarea unor activitati cat mai frumoase si cat mai placute prin care sa promovam Valorile Olimpice”.

Extrem de emotionata, Aurelia Hendrea Filip, a spus la randul sau: „Cand am aflat ca voi primi premiul pentru promovarea Olimpismului mi-a venit pur si simplu sa plang. Atat de incantata am fost. Intr-adevar, anul 2017 a fost extrem de bun pentru Miscarea Olimpica din judetul nostru. De exemplu, numai la Crosul Olimpic pe care l-am organizat in localitatea Sein, impreuna cu Primaria, Consiliul local si personalitati din zona, am reusit sa adun peste 1000 de oameni. Acela a fost doar inceputul, pentru ca au urmat nenumarate activitati olimpice. Trebuie sa va mai spun ca, in toate activitatile pe care le desfasor, o am alaturi pe prietena mea Rodica Dunca, campioana mondiala cu echipa la gimnastica, si nu plec nicaieri fara ea. In plus, peste tot pe unde merg, port drapelul olimpic pentru ca toate actiunile noastre le desfasuram pentru a promova Olimpismul”.

In timpul reuniunii,  Elena Alecsa, directorul filialei Botosani, in semn de respect si pretuire pentru munca depusa de echipa Academiei Olimpice Romanea, cu ocazia implinirii a zece ani de la infiintarea organizatiei pe care o conduce, a oferit componentilor team-ului AOR tricouri inscriptionate cu insemnele filialei moldave.

In ultima zi a reuniunii, Octavian Pantis , speaker Qualians, i-a captivat pe cei prezenti cu discutiile pornind de la  ideea de «ce credem», la «ce obtinem».

In final, reprezentantii celor cinci grupuri de discutii formate la inceputul intalnirii  au prezentat concluziile dezbaterilor.

Galerie foto