You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Intrecerile olimpice ecvestre de la Paris 2024 vor avea loc la Versailles

Conducerea Federatiei Internationale Ecvestrelor (FEI) a sustinut "cu fermitate si in unanimitate" ca intrecerile ecvestre din cadrul Jocruilor Olimpice de vara de la Paris, din 2024, sa se desfasoare la Versailles.
Au existat discutii la inceputul acestei luni cu privire la posibilitatea mutarii locului de echitatie propus, dar Paris 2024 a confirmat ca acest sport va avea loc la Versailles asa cum a fost planificat.
Confirmarea a urmat unei intalniri la care au participat Tony Estanguet, presedintele Comitetului de organizare Paris 2024, Ingmar De Vos, presedintele FEI, si Serge Lecomte omologul francez al Federatiei Ecvestre.

De Vos, membru al Comitetului Olimpic International, a precizat: "Cea mai buna mostenire posibila de la Paris 2024 este promovarea sportului nostru. Importanta de a fi in centrul Jocurilor, mai ales intr-un loc atat de reprezentativ, unul dintre cele mai vizitate orase din lume, nu poate fi supraestimat. Avand intrecerile olimpice ecvestre la Versailles vom castiga o audienta urbana cu totul noua, oferind, in acelasi timp, o baza traditionala de fani ai un sport de top".

Galerie foto