• BCR

Stiri

1 august 2018 A inceput inregistrarea dispozitivelor digitale de acces la JOT Buenos Aires 2018

Organizatorii Jocurilor Olimpice de Tineret care vor avea loc la Buenos Aires in aceasta toamna, in perioada 6 – 18 octombrie, au inceput inregistrarea dispozitivelor digitale cu care se va intra gratuit in cele patru parcuri olimpice - Parcul Urban, Parcul Tecnopolis, Green Park si Centrul Olimpic pentru Tineret, si celelalte locuri unde vor avea loc intrecerile Olimpice, cum ar fi Paseo de la Costa din Vicente López, unde se vor desfasura cursele de patinaj viteza pe role - una dintre disciplinele sportive nou introduse alaturi de karate, braking si catarare, sau Clubul Nautico San Isidro, unde vor avea loc intrecerile de navigatie.

Dispozitivul, de fapt o bratara, contine un cip care le va permite fanilor sa urmareasca incererile olimpice la care vor participa cei 4.000 de sportivi.

Se doreste ca bratara digitala, o initiativa noua, sa ajute la asigurarea "celei mai imersive si de succes  promovari a sportului si a culturii".

Samsung Electronics, un sponsor de TOP al Comitetului International Olimpic (CIO), va prezenta noul dipozitiv de acces la intrecerile JOT, acordul cu binecunoscuta companie incluzand distribuirea bratarilor la magazinele Samsung.

Buenos Aires 2018 a precizat ca, pentru a intra in posesia unei astfel de bratari, disponibila in diferite puncte de ridicare, fanii vor trebui doar sa completeze informatii personale de baza, insotite de afirmatia "sute de mii". Odata informatiile complete, solicitantii vor primi e-mail-uri de confirmare. Mai multe amanunte pe https://ticketing.buenosaires2018.com/

Numarul bratarilor digitale de acces este limitat, parcurile si stadioanele avand o capacitate maxima, motiv pentru care distribuirea acestora se va realiza pe principiul „primul venit, primul servit”.