You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

JOT Buenos Aires 2018, parteneriat cu Toyota si Rio Uruguay Seguros pentru a sustine Stafeta Tortei Olimpice prin Argentina

Toyota si Rio Uruguay Seguros au semnat un acord de parteneriat cu organizatorii Jocurilor Olimpice de Tineret care vor avea loc la Buenos Aires in aceasta toamna, in perioada 6-18 octombrie, pentru a sustine Stafeta Tortei Olimpice care va calatori 14 000 km, in toata Argentina. Parteneriatul a fost incheiat cu o zi inainte a aprinderea Flacarii Olimpice a JOT Buenos Aires 2018 de la razele soarelui, in cadrul unui ceremonial traditional care va avea loc in Grecia la Atena.

Ambele companii vor lua parte la periplul Tortei JOT Buenos Aires 2018 incepand cu data de 5 august a.c., cand Flacara Olimpica isi va incepe turneul oficial prin 16 orase si zone geografice de referinta din Argentina.

Toyota, partener al Comitetului International Olimpic in urma unui acord inceput in 2015 care va continua pana la sfarsitul anului 2024, va fi responsabila de transportul pe parcursul a 60 de zile ale turneului Tortei, in program fiind incluse autoturisme - vehicule urbane si comerciale - servicii de transport, inclusiv sisteme de securitate rutiera si de transport si alte solutii de mobilitate.

Rio Uruguay Seguros va fi respunsabil cu asigurarea vehiculelor care vor face parte din turneul Tortei.

Flacara Olimpica va trece prin 16 orase, in fiecare dintre acestea urmand a fi organizate Stafete Olimpice, in cadrul carora Flacara Olimpica va fi purtata de cate zece purtatori de Torta, fiecare urmand a alerga cu Flacara cate un kilometru.

Periplul Flacarii Olimpice  se va incheia pe 6 octombrie, la Obeliskul din Buenos Aires unde, in cadrul  ceremoniei de deschidere a JOT, care in premiera va avea loc intr-un loc din centrul orasului si nu in mod traditional in incinta unui stadion, va fi aprinsa Flacara Olimpica a JOT Buenos Aires 2018 care va arde pe toata perioada intrecerilor.

Galerie foto