You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Noua Comisie pentru Marketing si Comunicare a Comitetelor Olimpice Europene a avut prima intalnire la Cluj Napoca sub presedintia COSR

Proaspat infiintata Comisie pentru Marketing si Comunicare a Asociatiei Comitetelor Olimpice Europene (EOC) s-a reunit in premiera la Cluj Napoca sub presedintia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR).

Rolul acestei comisii este de a oferi Comitetului Executiv al EOC consultanta in domeniile respective, avand in vedere contextul Olimpic si sportiv global si specificitatea sportului ca domeniu de activitate si ca impact social.

Unul din elementele de baza ale strategiei noii conduceri a EOC, este mentinerea si intarirea pozitiei Europei ca principal continent al Miscarii Olimpice Internationale. Conform aceleiasi strategii, pentru atingerea acestui scop este necesara obtinerea, pe termen mediu si lung, a independentei financiare in beneficiul comitetelor nationale Olimpice europene, construirea Jocurilor Europene ca brand puternic si impunerea lor ca principala competitie continentala multisport.

Membrii noii Comisii EOC de Marketing si Comunicare, al carei presedinte a fost numit Mihai Covaliu, s-au intalnit sambata la Cluj pentru a incerca sa determine modalitatile optime de atingere a acestor scopuri ale asociatiei. COSR va intocmi un raport in care va prezenta Comitetului Executiv EOC concluziile acestei intalniri, precum si ideile, directiile si modalitatile de actiune pe care membrii comisiei le considera oportune.

Galerie foto