You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Trei Samurai, in pregatire la Hong Kong, inainte de CM de la Wuxi

Sabrerii Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea si Iulian Teodosiu, cuprinsi in programul “Samurai 2020”, impreuna cu coechipierii lor Ana Maria Popescu, Amalia Tataran, Raluca Sbarcia si Maria Udrea - spada feminin,  George Dragomir - sabie masculin si Bianca Pascu - sabie feminin, vor reprezentata Romania la Campionatele Mondiale de scrima care vor avea loc la Wuxi (China), in perioada 19-27 iulie a.c.. 

Pentru acomodarea cu fusul orar si pregatirea concursului, scrimerii romani  sub indrumarea  antrenorilor George Epurescu si Florin Zalomir efectueza un ultim cantonament la Hong Kong, pana pe 17 iulie, dupa care vor pleca la Wuxi.

Ana-Maria Popescu s-a declarat multumita de posibilitatea de a se antrena in HongKong inainte de competitia din China . ''Acest cantonament la Hong Kong e binevenit inaintea Campionatului Mondial. Important e ca la aceasta ora nu avem probleme medicale. Speram la o clasare cat mai buna, in conditiile in care la acest Mondial va fi un sistem nou in proba pe echipe. Suntem curiosi cum va functiona. In proba pe echipe se va trage la fel ca la individual, in doua zile: calificari in prima zi, iar in a doua se va porni de la tabloul de opt. Obiectivul nostru este acelasi, de a obtine o medalie. Daca nu am reusit sa o obtinem la Europene, speram sa ne revansam la Mondiale. Ne vom concentra toata energia pentru a indeplini acest obiectiv'', a spus Ana Maria Popescu

 Romania nu a mai cucerit o medalie la Mondiale din 2016, cand echipa masculina de sabie a cucerit bronzul la Rio de Janeiro, la o editie restransa a competitiei, rezervata doar probelor pe echipe neincluse in programul JO 2016.

Galerie foto