You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Europenele de tenis de masa de la Cluj, ultima competitie test pentru romanii calificati la JOT Buenos Aires 2018

Sarbatoarea sportului de la Cluj – Campioantele Europene de tenis de masa rezervate cadetilor si juniori din 15-24 iulie a.c., este si ultima competitie test pentru Andreea Dragoman si Cristian Pletea inainte de  Jocurile Olimpice de Tineret Buenos Aires 2018, la care au obtinut calificarea.

Cei doi valorosi jucatorii romani de tenis de masa alaturi de colegii lor se vor lupta cu cei mai buni tineri din Europa - juniori si cadeti mai intai in concursul pe echipe, iar apoi la individual.

 Vor fi 42 echipe la juniori, 39 la junioare, 34 la cadeti si 40 la cadete, peste 1.200 de participanti din 48 de tari, urmand a se lupta pentru medaliile continentale.

Potrivit tragerii la sorti,  in competitia pe echipe a juniorilor, Romania va evolua in Grupa A, alaturi de Polonia, Slovacia si Turcia, iar in competitia pe echipe a junioarelor - in Grupa D, alaturi de Franta, Germania si Spania. La cadeti, Romania  va fi in Grupa E cu Serbia si Bulgaria, iar la cadete, cu Moldova, Belgia si Italia.

O forta in tenisul de masa european si mondial, Romania a primit in premiera organizarea acestei intreceri si spera sa continuie seria evolutiilor din ultimii ani.

 

Andreea Dragoman, principala speranta a delegatiei tricolore, care va implini 18 ani pe 18 august a.c., a preluat statutul de lider in echipa de la Adina Diaconu, acum in lotul de senioare.

 

Galerie foto