You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Inotatorul Daniel Martin, medaliat cu aur la 100 m spate si cu argint la 200 m spate la Europene, se gandeste la performante olimpice

Frumoasele rezultate obtinute de Daniel Martin la Campionatele Europene de inot rezervate juniorilor de la Helsinki – medaliile de aur la 100 m spate, respectiv argint la 200 m spate , l-au incurajat si l-au motivat pentru viitoarele competitii de anvergura.
 
„Faptul ca am reusit sa cuceresc titlul european ma face sa am incredere mai mare in mine si sa ma simt cu un pas mai aproape de aurul olimpic. Mi-l doresc, dar vreau sa o iau usor ”, a spus Daniel Martin intr-un interviu.

Concurenta foarte puternica de la Europene l-a motivat sa lupte pentru locul intai si a reusit in proba sa favorita de 100 m spate.

Pentru Daniel Martin urmatorul obiectiv este un rezultat bun la Jocurile Olimpice de Tineret, din octombrie, de la Buenos Aires, adica cel putin calificarea intr-o finala si, daca se poate, o medalie, indiferent de culoare.

Pe termen lung este cu gandul la recordul mondial la100 m spate –  51:85, stabilit de  Ryan Murphy in 2016, la Rio de Janeiro pe care crede ca-l poate dobori la un moment dat.

„Am inceput sa dobor recorduri de la varsta de 14 ani, iar in ultimii trei ani am fost foarte prolific, cu peste 100 de recorduri doborate. Cred ca inr-o zi o sa pot stabili si un nou record mondial”, a mai spus Daniel Martin.

Galerie foto