You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Competitiile test pentru Jocurile Europene Minsk 2019 incep luna viitoare

Serghei Kovalchuk, ministrul sportului si turismului din Belarus, a anuntat ca intrecerile test pentru Jocurile Europene programate a avea loc  intre 21 si 30 iunie 2019, la Minsk, vor incepe luna viitoare.
"Deja in luna august vom incepe sa organizam evenimente de testare", a declarat Kovalchuk. "Pregatirile sunt in program, avem un plan de actiune si specialisti calificati, iar multe facilitati daca nu sunt gata, au nevoie doar de mici ajustari".
"Cred ca este important sa aratam tara oamenilor care vor veni la aceste Jocuri Europene", a mai spus Serghei Kovalchuk, convins fiind ca Jocurile Europe de la Minsk vor contribui la dezvoltarea sportului in Belarus.
Intrecerile din cadrul JE Minsk 2019 se vor desfasura la  23 de sporturi si discipline sportive, la zece dintre acestea rezultatele  urmand a conta in procesul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

In aceste zile, la Minsk, are loc Seminarul de sefilor de misiune la JE din 2019, unde participa reprezentanti din 49 de tari.

Galerie foto