You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Acces gratuit pentru iubitorii de sport in cele patru parcuri de competitii in cadrul JOT Buenos Aires 2018

La sfarsitul lunii iulie, fanii care vor dori sa asiste la evenimentele din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) programate a avea loc la Buenos Aires in perioada 6-18 octombrie a.c,  gazduite de cele  patru parcuri din oras, vor putea solicita o bratara digitala care le va oferi accesul liber in fiecare parc olimpic pe tot parcursul Jocurilor.

Organizatorii Buenos Aires 2018 spera ca aceasta masura va fi pentru evenimentul din octombrie "cea mai impresionanta si serioasa sarbatorire a sportului si culturii".

Noua initiativa de la JOT Buenos Aires 2018 se adauga celor prin care gazdele vor sa transforme Jocurile intr-o mare sarbatoare a publicului. Primul pas in aceasta directie a fost facut dupa ce s-a luat decizia ca ceremonia de deschidere sa aiba loc la celebrul Obelisco din Buenos Aires si nu intr-un stadion, asa cum s-a intamplat pana acum.

"Vom aduce Jocurile oamenilor, incepand cu ceremonia de deschidere", a spus Gerardo Werthein, presedintele Buenos Aires 2018 si un membru al Comitetului International Olimpic. "Acestea vor fi urbane, participative si deschise publicului".

Potrivit oficialilor din Argentina, aproape un milion de tineri au participat deja la activitati sportive tematice in perspectiva Jocurilor, iar in prezent, Buenos Aires 2018 se concentreaza pe pregatirea celor 8.300 de voluntari si a programelor prin care tinerii vor fi implicati inainte si in timpul JOT.

Galerie foto