You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Mihai Covaliu saluta decizia Simonei Halep: “Douazeci de milioane de romani vor aprecia asta!”

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu, saluta decizia Simonei Halep de a reprezenta Romania la Jocurile Olimpice si dorinta acesteia de a obtine o medalie in competitia suprema.

“Noul obiectiv al Simonei Halep este unul normal pentru un lider mondial si castigator de Grand Slam. Ma bucura faptul ca cea mai buna jucatoare de tenis a lumii isi doreste o medalie de aur cu Romania la Jocurile Olimpice. Simona este o jucatoare completa, complexa, care s-a maturizat, a depasit o bariera importanta odata cu castigarea primului turneu de Grand Slam si stie sa-si fixeze in continuare obiective de performanta inalte, pentru care sa se mobilizeze total. Daca pentru castigarea unui turneu a fost aplaudata la scena deschisa de 20 de mii de romani, dupa ce va castiga medalia de aur la Jocurile Olimpice o vor aplauda 20 de milioane.
Sunt sigur ca Simona are aceasta capacitate si poate intra intr-o galerie selecta alaturi de alti lideri mondiali care au devenit Campioni Olimpici, precum Steffi Graf, Andre Agassi, Rafael Nadal sau Serena Williams”, a declarat Mihai Covaliu.

Galerie foto