• BCR
  • Groupama

Stiri

2 iulie 2018 Fostul consilier al presedintelui Frantei, director de comunicare pentru Paris 2024

Anne Descamps, fost director de dezvoltare si comunicare al cabinetului presedintelui Frantei Emmanuel Macron, a fost desemnata oficial director de comunicare al Comitetul de organizare al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de vara - Paris 2024.

Descamps a ocupat timp de doi ani functia de consilier de presa si de comunicare a lui Emmanuel Macron, cand acesta a fost ministru al Economiei, Industriei si Digitalului.

In prima sa saptamana in noua functie in cadrul  Comitetului de organizare - Paris 2024,  al carui presedinte este Tony Estanguet, Anne Descamps i-a cunoscut pe membrii Comisiei de Coordonare a Comitetului International Olimpic aflati la prima lor vizita oficiala de supraveghere, la Paris.

Descamps a fost consultant al agentiei de consultanta in comunicare Havas in perioada 2010-2014, iar inainte de a se alatura cabinetului lui Macron, a lucrat la Bercy pentru Christian Eckert, secretarul de stat pentru buget.
Anne  Descamps l-a inlocuit pe Saint-Clair Milesi, brazilianul care s-a ocupat de comunicare in timpul candidaturii reusite a orasului Paris pentru gazduirea JO 2024.