You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Baschetbalistul francez Tony Parker, primul ambasador al educației pentru Paris 2024

Tony Parker, vedeta baschetului profesionist francez, a fost desemnat ambasador al educatiei la Jocurile Olimpice si Paralimpice de vara care vor avea loc la Paris, in 2024. Anuntul a fost facut de Tony Estanguet, presedintele Comitetului de organizare a Paris 2024, in cadrul unui eveniment care a avut loc sub Turnul Eiffel.

<span title="The 36-year-old Belgian-born French professional, who currently plays at point guard for the San Antonio Spurs, said: " this="" is="" an="" honour.="" "="">Nascut in Belgia in urma cu 36 de ani, Tony Parker joaca in prezent la echipa San Antonio Spurs, in NBA (Campionatul american profesionist de baschet), fiind de patru ori campion NBA. In 2013, Parker a fost cel mai valoros jucator al reprezentativei Frantei care a obtinut victoria la EuroBasket , iar doi ani mai târziu a devenit cel mai bun marcator al competitiei continentale.

Parker a marturisit ca aceasta nominalizare este o onoare pentru el si a declarat ca asteapta cu nerabdare sa-si ia rolul in primire in cadrul echipei de la Paris 2024. „Sunt mandru de misiunea care mi s-a incredinta si cu siguranta voi fi implicat in multe evenimente”, a declarat Parker.

Tony Parker este primul ambasador pentru Paris 2024

Galerie foto