You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Ziua Drapelului National sarbatorita de COSR

Membrii Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman au tinut sa onoreze astazi Ziua Drapelului Romaniei.

Sedinta Comitetului Executiv a fost astfel deschisa de presedintele COSR, Mihai Covaliu, care a transmis un mesaj aniversar tuturor participantilor. La finalul sedintei, marile personalitati sportive ale Romaniei – cei mai importanti membri ai conducerii forului olimpic – au realizat o fotografie de grup in fata sediului COSR, alaturi de un drapel tricolor. Nu au lipsit George Boroi, Camelia Potec, Alexandru Dedu, Irina Deleanu, Sandu Pop, Gheorghe Visan, Alina Samarghitan Dumitru, Doina Ofelia Melinte, Georgeta Andrunache, Viorica Chelmes, Puiu Gaspar, Alexandru Halauca, Vasile Iuga, Arthur Hoffmann.

“Este o sarbatoare a tuturor celor ce gandesc si simt romaneste. Drapelul este simbolul national care i-a insufletit pe romani in momentele grele de lupta, dar si la marile bucurii. Iar noi sportivii am trait din plin sentimentul bucuriei, atunci cand Drapelul National a fluturat pe cel mai inalt catarg, la cele mai importante competitii”, a declarat presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu.

Galerie foto