You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Javier Mascherano, desemnat ambasador al JOT Buenos Aires 2018

Javier Mascherano, mijlocasul echipei nationale de fotbal a Argentinei, a fost desemnat ambasador al Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) 2018, care vor avea loc la Buenos Aires in perioada 6-18 octombrie a.c..
"Este o mandrie enorma ca m-au ales ambasador pentru primele Jocuri Olimpice de Tineret care au loc in tara mea. Din aceasta postura voi incerca sa transmit din experienta si din valoarea pe care le are sportul in dezvoltarea personala si ca sportiv", a afirmat Mascherano, intr-un comunicat dat publicitatii de Comitetul Olimpic Argentinian (COA).

Mascherano, jucatorul clubului Hebei China Fortune, se va alatura in calitatea de ambasador sud-africanului Chad Le Clos, multiplu medaliat olimpic la inot, lui Luis Scola, campion olimpic la baschet cu Argentina in 2004, precum si compatrioatei sale Luciana Aymar, cea mai buna jucatoare de hochei pe iarba din istorie, de patru ori medaliata olimpica.

Fotbalistul argentinian, care participa cu echipa nationala a tarii sale la Cupa Mondiala din Rusia, a primit invitatia din partea Comitetului organizator  al JOT Buenos Aires 2018 si va fi "una din emblemele sportului argentinian", a precizat Comitetul Olimpic Argentinian.

In palmaresul fostului jucator al echipelor FC Liverpool si FC Barcelona, figureaza si doua medalii de aur la Jocurile Olimpice, prima la Atena in 2004 si a doua la Beijing in 2008.

Galerie foto