You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Mihai Covaliu ureaza, la multi ani UNEFS Bucuresti, la a 95-a aniversare!

Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport (UNEFS) din Bucuresti a sarbatorit astazi, 15 iunie 2018, 95 de ani de la infiintare, aniversare marcata printr-o festivitate care a avut loc la Sala de Marmura din incinta UNEFS.  Evenimentul a fost prezidat de prof. univ. dr. Florin PELIN, rector UNEFS, prof. univ. dr. ing. Valentin Popa, ministrul Educatiei Nationale, prof. univ. dr. Gigel Paraschiv, secretar de stat la MEN, prof. univ. dr. Honoris Causa Viorel COJOCARU, presedintele Senatului UNEFS, prof. univ. dr. Vasilica Grigore, prorector UNEFS, dr. Uri Schaefer, presedintele Consiliului International al Stiintei Sportului si Educatiei Fizice si Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR).

Mihai Covaliu a salutat distinsa asistenta si a urat multi ani institutiei. „In anul Centenarului Romaniei  sarbatorim 95 de ani de la infiintarea UNEFS, iar peste 5 ani si aceasta prestigioasa universitate va aniversa propriul centenar”, a spus presedintele COSR. „Important este ca aceasta comunitate academica isi cinsteste inaintasii, care sunt un exemplu puternic si solid pe care ne putem baza si de acum inainte . Fiecare medalie pe care Romania a castigat-o are in ea contributia dumneavoastra. La multi ani, UNEFS! La multi ani, Romania !”

In cadrul festivitatii a rulat un montaj video cu momente speciale care au marcat evolutia prestigioasei institutii de la infiintare pana in prezent. Pe ecran s-au succedat imagini cu personalitati ale vietii univestitare sportive bucurestene, dar si nume de referinta ale sportului romanesc : Nadia Comaneci, Ion Tiriac, Ilie Nastase, Andreea Raducan si multi altii.

Un moment emotionant a fost cand seniorii UNEFS au fost omagiati si premiati de rectorul UNEFS in aplauzele asistentei.

Galerie foto