You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Simona Halep a ajuns la Bucuresti cu trofeul castigat la Roland Garros

Proaspata castigatoare a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, tenismena Simona Halep, a sosit astazi la Bucuresti pe aeroportul international "Henri Coanda" cu o aeronava a companiei nationale Tarom. Ea a fost intampinata la scara aeronavei de tatal ei, domnul Stere Halep, impreuna cu presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Mihai Covaliu, ministrul tineretului si sportului Ioana Bran, secretarul general al COSR George Boroi, presedintele Federatiei Romane de Tenis George Cosac, senatorul Emanoil Savin, fostul primar al orasului Busteni si un vechi sustinator al Simonei.
 
Presedintele COSR, care a sustinut-o pe Simona din tribunele de la Paris in finala Open-ului francez, i-a oferit un buchet de flori jucatoarei romane de tenis care, in urma victoriilor spectaculoase de la Roland Garros si-a consolidat prima pozitie in clasamentul mondial WTA.
 
Conferinta de presa sustinuta de cea mai buna tenismena a lumii in Salonul Prezidential al aeroportului international "Henri Coanda" s-a desfasurat intr-o atmosfera calda, vesela, in care Simona a raspuns intrebarilor numerosilor jurnalisti prezenti, s-a fotografiat cu sustinatorii si a oferit autografe.
 
Simona Halep se va intalni in aceasta seara cu suporterii si admiratorii ei, carora le va prezenta cel mai important trofeu al carierei, intr-un eveniment organizat de Federatia Romana de Tenis si Primaria Municipiului Bucuresti la Arena Nationala incepand cu ora 20:00.

Galerie foto