You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Pasionatii de fotografie au sapte zile sa aplice la programul lansat de CIO - Tineri fotografi pentru JOT 2018

Programul Tineri fotografi pentru Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) de vara de la Buenos Aires, lansat de Comitetul Olimpic International (CIO), ofera o sansa pentru sase fotografi cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani sa lucreze la competitia din capitala Argentinei.

Fotografii selectati trebuie sa fie capabili sa dovedeasca interesul pentru fotografierea sportiva, sa demonstreze calitatea deosebita a fotografiilor realizate pana acum, sa aiba deja un portofoliu si sa abia referinte scrise.

Fotografii trebuie, de asemenea, sa vorbeasca foarte bine limba engleza.

In urma selectiei, trei fotografi de sex masculin si trei de sex femei vor fi indrumati de Bob Martin, castigatorul premiului Asociatiei Jurnalistilor Sportivi.

Cei sase fotografi vor sta in Buenos Aires din 30 septembrie a.c. pana pe 19 octombrie a.c., CIO urmand a acoperi costurile de drum, masa si scolarizare. La finalul perioadei, cei mai buni trei fotografi, care vor fi selectati de catre mentorii lor, vor fi invitati sa participe la Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) de iarna din 2020 de la Lausanne.

Pot aplica fotografi profesionisti aflati la inceputul carierei sau studenti remarcabili, care pot arata o scrisoare de sustinere din partea unui profesionist in arta fotografica recunoscut.

Pe langa formularul de inscriere, solicitantii trebuie sa trimita un portofoliu de 12 poze.

Inscrierile se pot face pana la data de 15 iunie 2018.

Mai multe amanunte si formularele de inscriere pe link-ul: https://t.co/02FwDhK7KE

Galerie foto