You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Proiectul Talente 2024, lansat din nou in perspectiva Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Paris

Orasul Paris a anuntat lansarea celei de-a doua editii a Proiectului Talente 2024, in perspectiva Jocurilor Olimpice si Paralimpice din 2024.
„Talente 2024” a fost conceput pentru a sprijini proiectele conduse de tineri, in conformitate cu valorile Olimpismului si a fost lansat in luna mai a anului trecut.

Orasul Paris spera ca Jocurile Olimpice si Paralimpice din 2024, pe care le va gazdui, vor fi o oportunitate de a crea proiecte care vor "schimba lumea", Proiectul Talente 2024 fiind destinat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani din zona metropolitana a Parisului.

Proiectele vor fi selectate mai intai pentru originalitate, impactul lor asupra zonei locale si pentru potentialul de realizare a acestora, dupa care orasul Paris va selecta 24 de initiative si va dezvolta in continuare ideile inainte de a le prezenta unui juriu in decembrie.

Asa cum sa intamplat anul trecut, juriul va acorda un premiu de 50.000 de euro pentru trei proiecte si le va oferi un sprijin personalizat.

Candidatii pot aplica pentru „Talente 2024”  pana la 16 iulie a.c..

Galerie foto