• BCR

Stiri

21 mai 2018 Scoala gimnaziala Gheraesti castigatoarea intrecerilor feminine de oina din cadrul Gimnaziadei 2017-2018

In ciuda vremii capricioase de la sfarsitul saptamanii trecute, intrecerile feminine de oina din cadrul Fazei Finale a editiei 2017-2018 a Gimnaziadei s-au disputat in conditii optime pe Stadionul din incinta Complexului Olimpic Sportiv Sydney 2000 din Izvorani. Primele picaturi de ploaie au inceput sa-si faca simtita prezenta abia dupa festivitatea de premiere in cadrul careia cele mai valoroase echipe si-au primit diplomele si medaliile.

Ocupantele  podiumului de premiere la oina feminin:

Locul I – Scoala gimnaziala  din Gheraesti (Neamt) - Regiunea Nord Est;
Locul II – Scoala gimnaziala „George Toparceanu” din Mioveni (Arges) - Regiunea Sud;
Locul III – Regiunea Sud Vest: Scoala gimnaziala  din Galicea Mare (Dolj);

Celelalte finaliste: Regiunea Sud Est: Scoala gimnaziala  nr. 1 din Radesti (Galati); Regiunea Nord Vest: Sc. Gimnaziala din Remetea Chioarului (Maramures); Regiunea Centru: la Scoala gimnaziala “Matei Basarab” din Turnu Rosu (Sibiu); Regiunea Bucuresti-Ilfov: Scoala gimnaziala nr. 112, din Sector 3 (Bucuresti); Regiunea Vest: Liceul Teoretic „Silviu Dragomir” (Hunedoara).

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), i-a revenit Ionelei Blaj, de la Scoala gimnaziala  din Gheraesti si a fost inmanata de Florin Gurbanescu, reprezentantul COSR.

Federatia Romana de Oina a acordat Trofeul „Fair play – Otilia Lazar”, in memoria jucatoarei cu acelasi nume, Scolii gimnaziale nr. 1 din Radesti.

Diplomele si medaliile pentru echipele clasate pe locurile I, II si III au fost inmanate de reprezentantul Ministerului Educatiei Nationale Alin Vancea, inspector de specialitate.