You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Pe podiumul celor mai buni mici fotbalisti ai celei de a treia editii a Gimnaziadei au urcat elevi din Craiova, Bucuresti si Roman

Sala Polivalenta din cadrul Complexului Olimpic Sportiv Sydney 2000 de la Izvorani a fost la finalul saptamanii trecute gazda intrecerilor de fotbal masculin din cadrul celei de a treia editii a Gimnaziadei, competitia scolara sportiva sustinuta de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) alaturi de Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si zece federatii nationale ale sporturilor implicate.

Cele trei zile de competitie in care spiritul de competitie si fair-play-ul au coabitat armonios s-au incheiat cu o frumoasa festivitate unde cele mai valoroase trei echipe au urcat pe podiumul de premiere. In cadrul aceleiasi ceremonii, micii fotbalisti, ale caror calitati personale au iesit in evindenta, au fost recompensati cu trofee si diplome.

Echipele clasate pe podiumul de premiere la fotbal masculin:

Locul I – Scoala gimnaziala “Elena Farago” din Craiova (Dolj) - Regiunea Sud Vest;
Locul II – Colegiul Tehnic Feroviar “Mihai I”, din Sector 1 (Bucuresti) - Regiunea Bucuresti-Ilfov;
Locul III –Liceul cu Program Sportiv din Roman (Neamt) - Regiunea Nord Est;

Celelalte finaliste: Regiunea Centru: Liceul “Mikes Kelemen” din Sfantu Gheorghe (Covasna); Regiunea Nord Vest: Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare (Satu Mare); Regiunea Sud Est: Scoala gimnaziala nr.11 din Buzau (Buzau); Regiunea Sud: Scoala gimnaziala “Tudor Vladimirescu”(Calarasi);
Regiunea Vest: Scoala gimnaziala “Aron Cotrus” (Arad).

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de COSR, i-a revenit lui Demeter Zsombor  de la Liceul “Mikes Kelemen” din Sfantu Gheorghe si a fost inmanata de Dragos Tataru, reprezentantul COSR.

Din partea MEN, acelasi Demeter Zsombor  a primit distinctia „Golgeterul competitiei”,  Adrian Stoenica, de la Scoala gimnaziala “Elena Farago” din Craiova, a primit trofeul „Jucator de perspectiva”, iar Catalin Mihai Dragomir de la Colegiul Tehnic Feroviar “Mihai I”, din Bucuresti a primit diploma „Cel mai tanar jucator”.

FRF a acordat trofee pentru „Cel mai bun portar” – Albert Szanto de la Liceul “Mikes Kelemen” din Sfantu Gheorghe, „Cel mai tehnic jucator” – Bogdan Dorin Sucitu de la Scoala gimnaziala “Elena Farago” din Craiova.

Premierile au fost realizate de Dragos Tataru si Ioan Iliesi, reprezentantii COSR, Mihnea Marsilian Totan, reprezentantul Federatiei Romane de Fotbal, si Marian Gabriel Babes, inspector scolar, reprezentant al MEN.

 Toate echipele calificate in Finala au primit cate un set de sase mingi din partea FRF, iar MEN a oferit premii in bani echipelor clasate pe primele trei locuri.

Toti participantii la Faza Finala a Gimnaziadei 2017-2018 au primit din partea COSR cate un echipament sportiv (trening, tricou, incaltaminte sport, rucsac), iar echipele sportive inscrise in competitie au primit cate un set de mingi de joc.

https://youtu.be/z6ZWP85oOpE

Galerie foto