You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Uca Marinescu a primit o diploma de excelenta din partea presedintelui COSR

Exploratoarea Uca Marinescu a fost invitata la Casa Olimpica de presedintele COSR Mihai Covaliu care i-a oferit un buchet de flori si o diploma de excelenta pentru intreaga activitate si implicare in fenomenul sportiv, cu ocazia aniversarii a 78 de ani, chiar astazi pe 15 mai.

Uca Marinescu, prima sexagenara din lume care a atins pe schiuri, intr–un singur an calendaristic (2001), cei doi poli ai Pamantului, ambele performante fiind realizate in cadrul unor expeditii polare ghidate de tipul "ultimul grad", a marturisit ca in curand se va retrage din activitate, dar nu inainte de a calatori in Butan, supranumita Tara Fericirii.

„Am mai fost odata in Butan”, ne-a marturisit Uca Marinescu care a programat sa plece in aceasta tara la inceputul toamnei. „Este o tara minunata cu oameni deosebiti, care nu traiesc nicaieri atundeva pe pamant. Au ochii mari si se numesc oamenii rosii. Traiesc in case de piatra si nu-i vezi niciodata certandu-se, nu se supara si au in permanenta un suras intiparit pe fata. Calatoria va dura in jur de doua saptamani si va fi presarata cu numeroase drumetii si vizite la localnicii”

Mihai Covaliu i-a urat mult succes in activitate si un calduros la multi ani.

Galerie foto