You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Cele mai valoroase echipe masculine de handbal ale Gimnaziadei 2017-2018 au fost din Suceava, Medgidia si Tirgu Mures

Timp de de trei zile Sala Polivalenta din incinta Complexului Olimpic Sportiv Sydeny 2000 a fost gazda intrecerilor finale de handbal masculin din cadrul celei de a treia editii a Gimnaziadei, competitia scolara sportiva sustinuta de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) alaturi de Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si zece federatii nationale ale sporturilor implicate. Micii handbalisti s-au intrecut cu seriozitate si fair-play, ce-i mai valorosi reusind sa urce pe podiumul  de premiere.

Ocupantii podiumului de premiere la handbal masculin:

Locul I –  Scoala gimnaziala “Ion Creanga”, din Suceava (Suceava) - Regiunea Nord;

 Locul II –Scoala gimnaziala “Constantin Brancusi”, din Medgidia(Constanta) - Regiunea Sud Est;

Locul III – Scoala gimnaziala “Mihai Viteazu”, din Tirgu Mures (Mures) - Regiunea Centru

Celelalte finaliste: Regiunea Sud: Liceul Teoretic “Ion Mihalache”, din Topoloveni (Arges); Regiunea Sud Vest: Scoala generala “Virgil Mazilescu”, din Corabia (Olt); Regiunea Vest: Liceul cu Program Sportiv Banatul, din Timisoara (Timisoara);  Regiunea Nord Vest: Scoala gimnaziala “Nicolae Iorga”, din Baia Mare (Maramures); Regiunea Bucuresti-Ilfov: Scoala gimnaziala nr. 40, din Sector 2 (Bucuresti).

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, i-a revenit lui Paul Juncan de la Scoala gimnaziala “Mihai Viteazu”, din Tirgu Mures, si a fost inmanata de Alexandru Dia, reprezentantul Federatiei Romane de handbal.

Medaliile si cupele le-au fost oferite premiantilor de reprezentantii Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Liliana Dorneanu, respectiv Radu Niculescu.

Galerie foto