You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Elevii din Iasi, Pitesti si Hunedoara, pe podiumul de la atletism al Gimnaziadei 2017-2018

Un soare bland a imprastiat norii care se adunasera deasupra stadionului din incinta Complexului Olimpic Sportiv Sydney 2000 din Izvorani care a gazduit in premiera Faza Finala a intrecerilor de atletism din cadrul celei de-a treia editii a Gimnaziadei.

Competitia s-a desfasurat intr-o atmosfera frumoasa, sub semnul fair-play-ului si al sportivitatii, sub privirile medaliatelor olimpice Violeta Beclea Szekely, argint in proba atletica de 1500 m la Jocurile Olimpice de la Sydney, in 2000,  si Ionela Tirlea, argint la 400 m garduri la Jocurile Olimpice de la Atena, in 2004.

Ocupantii podiumului de premiere la atletism:
Locul I - Liceul cu Program Sportiv, din Iasi (Iasi) - Regiunea Nord Est:;
Locul II - Liceul cu Program Sportiv “Viitorul”, din Pitesti (Arges) -  Regiunea Sud;
Locul III - Colegiul National "Iancu de Hunedoara", din Hunedoara (Hunedoara) - Regiunea Vest

Celelalte finaliste: Regiunea Sud Est: Scoala gimnaziala "Sf. Apostol Andrei", din Buzau (Buzau); Regiunea Sud Vest: Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu", din Craiova (Dolj); Regiunea Nord Vest: Liceul cu Program Sportiv, din Cluj Napoca (Cluj); Regiunea Centru: Scoala gimnaziala "Mihai Eminescu", din Alba Iulia (Alba); Regiunea Bucuresti-Ilfov: Scoala gimnaziala nr. 190, din Sector 4 (Bucuresti).

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, i-a revenit lui Mihai Radeanu de la Liceul cu Program Sportiv, din Iasi, si a fost inmanata de Violeta Beclea Szekely.

Medaliile pentru locul I au fost oferite de Cristian Potora, inspector scolar la Cluj, iar cele pentru locurile II si III au fost inmante de Violeta Beclea Szekely, respectiv Ionela Tirlea, reprezentante ale COSR.

Galerie foto