You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Simona Halep nu exclude prezenta sa la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo

Romania a reintrat in elita tenisului feminin mondial o data cu revenirea in Grupa Mondiala I a Fed Cup, dupa ce s-a impus cu 3-1 in fata Elvetiei. Componenta a echipei tricolore, Simona Halep, numarul 1 mondial in clasamentul WTA, care a adus doua puncte pentru Romania in intalnirea cu echipa din Tara Cantoanelor, si-a declarat interesul fata de participarea la Jocurile Olimpice.
”Mai e pana atunci (n.r.- Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020), dar daca sunt sanatoasa, nu vad niciun motiv sa nu joc la Olimpiada. O medalie ar insemna enorm”, a spus Simona Halep.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR),  care le-a incurajat pe reprezentantele Romaniei in meciurile din cadrul Fed Cup din tribunele Salii Polivalente din Cluj, a afirmat ca prezenta numarului 1 mondial in echipa Romaniei la Jocurile Olimpice din 2020 ar insemna "normalitatea". "Nu trebuie sa o conving, ea trebuie sa-si doreasca, sa fie prezenta la Jocurile Olimpice. Mai sunt doi ani pana atunci, e timp suficient de pregatire si cred ca vom avea cei mai buni sportivi in delegatia Romaniei", a spus Mihai Covaliu.

Galerie foto